ДСБ - Варна
 • pic1
 • pic2
 • pic3

Предложения за проекто в Устав на ПП ДСБ

 

 

Проекто-на-нов-Устав-на-ПП-ДСБ-2016г-V1-2
Можете да оставите коментар. Pinging is currently not allowed.

4 коментара по “Предложения за проекто в Устав на ПП ДСБ”

 1. Калин Каров казва:

  За съжаление и в този проект за нов устав липсва механизъм за обратна връзка от членовете и симпатизантите към Националното ръководство.
  Аз съм от учредителите на ДСБ, но останах симпатизант за да подчертая, че не желая да заемам ръководни постове в партията.
  Бях един от най-активните членове на Люлинската организацията, т.к. имам самочувствие, че мога с нещо да помогна – аз съм доц.д-р инж. с успешно работеща малка частна фирма. Предизвиквах много дискусии , някои от които завършваха с гласуване от районното събрание и биваха изпращане на националното ръководство, без никакъв резултат. На едно от нашите събрания поставих този въпрос пред г-н Веселин Методиев и след като той не изпълни обещанието си да вземе писмено отношение по въпроса, който бяхме повдигнали реших, че нямам желание да повдигам и участвам в безсмислени дискусии. И считам, че не само аз съм стигнал до това решение.
  Ако в новия устав не намери място работещ механизъм за използване знанията на всички членове и симпатизанти аз ще ви пожелая успех, но без мен и вероятно без много такива като мен.

 2. Калин Каров казва:

  Много странно ! Никой ли не се интересува от новия устав на ДСБ ?

 3. Калин Каров казва:

  Очевидно никой…. Колко жалко …

 4. Калин Каров казва:

  Е, днес ще го видим най-после новия устав. Може пък да стане добър ….

Коментирайте